Les piscines preparen un estiu carregat d’activitats — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Temporada d'estiu 2018 / Les piscines preparen un estiu carregat d’activitats

Les piscines preparen un estiu carregat d’activitats

Les Piscines d’Alpicat ja tenen a punt totes les activitats per aquest estiu, que a més tindran l’al·licient que es faran en la nova instal·lació.

Començant per la temporada de bany, aquesta anirà del 17 de juny a l’11 de setembre, amb horaris reduïts fins al 22 de juny, per la Festa Major i a partir del 3 de setembre. Per a l’accés al recinte de les piscines, es pot fer pagant entrada o bé amb l’abonament.

Pel que fa als cursets de natació, hi haurà tres torns: del 2 al 13 de juliol, del 16 al 27 i del 30 de juliol al 10 d’agost. Les inscripcions es poden fer a partir del 14 de juny i fins 4 dies abans de l’inici de l’activitat, al recinte de les piscines o bé al correu grao.bar.alpicat@gmail.com des de l’1 de juny.

De la resta d’activitats, destaquen el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple (8 de juliol), el campionat de futbol sala, el curs mensual d’iniciació a la salsa i bachata, el curs d’hipopressius, la piscina nocturna (tots els dissabtes de juliol i agost), els parcs aquàtics de juliol, el bateig subaquàtic de l’agost, les Bibliopiscines, les Nits a la fresca, les estades d’agost i els partits del Mundial de futbol.

Podeu consultar totes les activitats més detalladament, així com els preus, a les imatges adjuntes o bé en aquest ENLLAÇ.

P1

P2

P3

  • Compartir