Tasques d’enquitranat al Pump Track d’Alpicat, que s’inaugurarà a mitjans de maig — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Tasques d’enquitranat al Pump Track d’Alpicat, que s’inaugurarà a mitjans de maig

Tasques d’enquitranat al Pump Track d’Alpicat, que s’inaugurarà a mitjans de maig

El Pump Track d’Alpicat, el primer d’aquestes característiques que hi haurà a Catalunya, ja va prenent forma, i entre avui i demà completarà les taques d’enquitranat d’un recinte que està previst que s’inauguri a mitjans del mes de maig.

Amb aquest equipament, Alpicat disposarà d’un nou espai públic d’oci i diversió de caire completament familiar, atès que no es tracta d’un recinte apte només per a competició, sinó que es vol impulsar el vessant lúdic obrint-lo a un públic menys especialitzat.

L'Ajuntament d'Alpicat va adjudicar a l'empresa Arnó Infraestructures les obres de construcció per 34.568 euros. Aquestes es van iniciar cap al mes de febrer en un terreny d’uns 900 metres quadrats ubicat en una zona d’equipaments entre els carrers Lluís Companys i Mirador. Les obres compten amb una subvenció de 18.000 euros de la Diputació de Lleida.

Un ‘pump trak’ és un circuit asfaltat de petites dimensions que és apte per a bicicletes, monopatins, patins, skates i similars, i que es pot recórrer sense necessitat d’impulsar-se, només amb la inèrcia adquirida mitjançant els salts i peralts que presenta el recorregut. En el cas del ‘pump track’ d’Alpicat, es tracta del primer circuit d’aquestes característiques que es farà a Catalunya, ja que habitualment són de terra. La previsió és col·locar-hi una tanca per delimitar el recinte, enllumenat artificial i enjardinar els espais no enquitranats.

pump1

pump2

  • Compartir