Recta final del primer torn de les 15es Estades de Lleure — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Recta final del primer torn de les 15es Estades de Lleure

Recta final del primer torn de les 15es Estades de Lleure

El primer torn de la quinzena edició de les Estades de Lleure d’Alpicat ja encara la recta final. L’activitat va rebre aquest dimarts la visita de l’alcalde, Joan Gilart, i es va fer la foto oficial amb tots els participants.

Organitzades per l’Ajuntament d’Alpicat, les Estades de Lleure repeteixen format i ofereixen dos torns. El primer és el que es va iniciar el dilluns 1 de juliol, compta amb 249 participants que estan dirigits per 49 monitors i voluntaris. Aquest primer torn acabarà aquest divendres, dia 12, i donarà pas al segon torn, que es farà del 15 al 26 de juliol i que comptarà amb 215 participants i 42 monitors.

Les Estades de Lleure d’Alpicat són unes de les més veteranes de les comarques lleidatanes i any rere any apleguen nombrosos infants i joves d’edats compreses entre els 6 i els 15 anys.

El programa inclou els esports bàsics (bàsquet, BTT, hoquei/patinatge, handbol, vòlei, tennis, futbol, escalada, pàdel, jocs tradicionals,...) i també activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ,...) i altres activitats complementàries, com ara manualitats, gimcanes, curses d’orientació o piragüisme. També hi ha activitats aquàtiques a la piscina municipal i en altres instal·lacions de fora del municipi. En el cas del futbol, les Estades han servit per estrenar la nova gespa del camp municipal, que ha estat canviada recentment.

Podeu veure més fotos al Facebook de l'Ajuntament en aquest ENLLAÇ.

estades

  • Compartir