Presentació del Duatló Popular d’Alpicat, que manté la seva aposta familiar en la seva 12a edició — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Presentació del Duatló Popular d’Alpicat, que manté la seva aposta familiar en la seva 12a edició

Presentació del Duatló Popular d’Alpicat, que manté la seva aposta familiar en la seva 12a edició

El Duatló Popular d'Alpicat ja ha obert inscripcions de cara a la seva 12a edició, que se celebrarà el diumenge 21 de gener mantenint l’aposta per l’esport familiar. Així ho van explicar els responsables de l’organització en la presentació de la prova.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, del regidor d’Esports, Albert Costa, i de la gestora esportiva municipal, Andrea Pardell, que es van mostrar optimistes amb la possibilitat que la cita torni a superar els 400 inscrits i fins i tot es pugui acostar al mig miler.

El Parc del Graó tornarà a ser el centre neuràlgic del Duatló d’Alpicat, que proposarà dos circuits: l’anomenat 2 arrancarà a les 10 del matí i constarà de 6 kilòmetres de cursa atlètica i 14 de BTT, mentre que el circuit 1 es posarà en marxa a les 11 hores i comptarà amb 1,8 kilòmetres de cursa atlètica i 6 de BTT.

La prova serà l’acte central de la Festa de l’Esport, que inclou tota mena d’activitats esportives i lúdiques per a tota la família, tot plegat sota l’organització de l’Ajuntament i en el marc de la Festa Major de Sant Sebastià, que se celebrarà els dies 20 i 21 de gener.

Les inscripcions es poden formalitzar via on line a www.alpicat.cat/duatlo. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta i entraran en el sorteig de material esportiu.

duatló1

  • Compartir