Les pistes de tennis i pàdel estrenen un nou sistema d’obertura automàtica mitjançant el mòbil — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Les pistes de tennis i pàdel estrenen un nou sistema d’obertura automàtica mitjançant el mòbil

Les pistes de tennis i pàdel estrenen un nou sistema d’obertura automàtica mitjançant el mòbil

Les pistes de tennis i pàdel d’Alpicat estrenaran aquest dissabte el nou sistema d’obertura automàtica, que s’activarà mitjançant el telèfon mòbil.

Segons aquest nou sistema, en arribar a la pista cal entrar dins la reserva a través del mòbil i prémer el botó d'obertura automàtica, i en un màxim de 3 minuts s'obriran les portes d'accés a la pista. El botó surt a partir de que faltin 5 minuts per començar a jugar.

Es permetrà obrir les portes tantes vegades com sigui necessari, tot i que les portes no poden estar obertes més d’un minut perquè sinó sonarà una alarma. Quan faltin 5 minuts per la finalització del temps de lloguer de la pista, sonarà una alarma durant 5 segons.

Quan s’arribi a l’hora de finalització del temps del lloguer de la pista, sonarà una alarma més intensa durant 20 segons, indicant la fi del temps de lloguer, i durant 10 segons més, encara continuaran lliures els panys de les portes per poder sortir de la pista.

En els documents adjunts podreu consultar més al detall totes les instruccions.

pis1

pis2

 

  • Compartir