Ampliat el termini per inscriure's al segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Ampliat el termini per inscriure's al segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat

Ampliat el termini per inscriure's al segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat

L’Ajuntament d’Alpicat informa que s’amplia fins al 12 de juliol, a les 12 h, el termini d’inscripció per al segon torn de les estades de Lleure que organitza durant el mes de juliol i que comença dilluns dia 16.

Els interessats poden fer la inscripció fins el dia 12 de juliol de 2018, a les 12 h.

Les Estades de Lleure d'Alpicat han arribat enguany a la seva 14a edició. Les estades van adreçades a nenes i nenes de 6 a 15 anys i s'estan desenvolupant en dos torns: el primer del 2 al 13 de juliol, i el segon del 16 al 27 de juliol.

El programa inclou els esports bàsics (bàsquet, Btt, hoquei/patinatge, handbol, vòlei, tennis, futbol, escalada, pàdel, jocs tradicionals,...) i també activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ,...) i altres activitats complementàries, com ara manualitats, gimcanes, curses d’orientació, piragüisme. També hi ha activitats aquàtiques a la piscina municipal i en altres instal·lacions de fora del municipi, a més d’una nit d’acampada.

Podeu consultar tota la informació referent a les Estades de Lleure d’Alpicat en les imatges adjuntes i també en aquest ENLLAÇ.

e1

e2

e3

e4

  • Compartir