Les inscripcions per a les Estades de Lleure d’Alpicat, del 2 al 15 de maig — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Les inscripcions per a les Estades de Lleure d’Alpicat, del 2 al 15 de maig

Les inscripcions per a les Estades de Lleure d’Alpicat, del 2 al 15 de maig

Alpicat ja té a punt tots els detalls de cara a les seves Estades de Lleure, que enguany arribaran a la seva 14a edició.

Les estades van adreçades a nenes i nenes de 6 a 15 anys i es desenvoluparan dos torns: el primer del 2 al 13 de juliol, i el segon del 16 al 27 de juliol.

El programa inclou els esports bàsics (bàsquet, Btt, hoquei/patinatge, handbol, vòlei, tennis, futbol, escalada, pàdel, jocs tradicionals,...) i també activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ,...) i altres activitats complementàries, com ara manualitats, gimcanes, curses d’orientació, piragüisme. També hi haurà activitats aquàtiques a la piscina municipal i en altres instal·lacions de fora del municipi, a més d’una nit d’acampada.

Les inscripcions es faran telemàticament a www.alpicat.cat/estades i el període d’inscripcions anirà del 2 al 15 de maig, per ordre d’inscripció fins a exhaurir les 215 places per torn.

Podeu consultar tota la informació referent a les Estades de Lleure d’Alpicat en les imatges adjuntes i també en aquest ENLLAÇ.

e1

e2

e3

e4

  • Compartir