Les inscripcions per a les Estades de Lleure d’Alpicat, de l’1 de maig (a partir de les 9 h) fins al 21 de maig — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Les inscripcions per a les Estades de Lleure d’Alpicat, de l’1 de maig (a partir de les 9 h) fins al 21 de maig

Les inscripcions per a les Estades de Lleure d’Alpicat, de l’1 de maig (a partir de les 9 h) fins al 21 de maig

Les Estades de Lleure d’Alpicat 2017 obriran el període d'inscripcions per als seus dos torns el dilluns 1 de maig, a les 9 hores.

La principal novetat d’aquest any és que no s’han fet preinscripcions, sinó que s’obrirà directament el termini d’inscripcions i de pagament, que anirà de l’1 de maig (a partir de les 9 h) fins al 21 de maig, a través del lloc web ESTADES 2017.

Aquesta serà la 13a edició de les Estades de Lleure, unes de les més veteranes de les comarques lleidatanes. Organitzades per l’Ajuntament d’Alpicat, van adreçades a nens i nenes de 6 a 15 anys. El primer torn es farà del 3 al 14 de juliol, mentre que el segon anirà de 17 al 28 de juliol. Com és habitual, es practicaran els esports bàsics (bàsquet, BTT, hoquei/patinatge, handbol, vòlei, tennis, futbol, escalada, pàdel, jocs tradicionals,...), però també activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ,...) i altres activitats complementàries (manualitats, gimcanes, curses d’orientació, piragüisme, activitats aquàtiques,...), a més de gaudir d’una nit d’acampada.

e1

--------------

e2

--------------

e3

--------------

e4

 

  • Compartir