Les Estades tanquen la seva edició més ‘segura’ sense cap incidència — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Les Estades tanquen la seva edició més ‘segura’ sense cap incidència

Les Estades tanquen la seva edició més ‘segura’ sense cap incidència

La 16a edició de les Estades de Lleure d’Alpicat acaba aquest divendres després de gairebé un mes d’intensa activitat marcada per les mesures de seguretat i higiene i en què, afortunadament, no s’ha produït cap incidència negativa en aquest sentit.

Com és tradicional, les Estades s’han desenvolupat en dos torns, el primer del 6 al 17 de juliol amb 138 participants, i el segon del 20 al 31 de juliol amb 114 inscrits. Tots dos torns s’han celebrat sota un estricte control de les mesures sanitàries i d’higiene, segons han disposat les autoritats sanitàries.

Pel que fa a les activitats que s’han dut a terme, com és habitual el programa ha inclòs tota mena de jocs esportius (bàsquet, BTT, hoquei/patinatge, handbol, vòlei, tennis, futbol, escalada, pàdel, jocs tradicionals,...), així com activitats aquàtiques i activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ,...) i altres activitats complementàries (manualitats, gimcanes, curses d’orientació, piragüisme,...).

Adreçades a nens i nenes de 6 a 15 anys, les Estades d’Alpicat són unes de les més antigues de les comarques de Lleida i estan organitzades per l’Ajuntament. 

Podeu trobar més fotos en clicant AQUÍ.

estades

 

 

  • Compartir