Les Estades de Lleure d’Alpicat, en plena activitat amb 227 participants en el seu primer torn — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Les Estades de Lleure d’Alpicat, en plena activitat amb 227 participants en el seu primer torn

Les Estades de Lleure d’Alpicat, en plena activitat amb 227 participants en el seu primer torn

Les Estades de Lleure d’Alpicat ja es troben en plena activitat. Concretament, han posat en marxa la segona setmana del primer torn, en què hi prenen part 227 nens i nenes dirigits per un equip de 37 monitors.

Una quinzena d’esports i activitats formen part del programa d’aquestes estades: bàsquet, vòlei, futbol, hoquei, fitness, circ, BTT, esport adaptat, jocs, escalada, masterxef, tennis, pàdel, mutiesports i manualitats. A més, els participants també poden gaudir d’altres activitats, com ara espectacles, inflables i festa de l’escuma. Els més grans també tenen a la seva disposició les instal·lacions d’Alpipark i les de 2Llacs a Gimenells. Aquest divendres, dia 14, a les 20.00 hores es farà la festa de cloenda d’aquest primer torn.

Aquesta és la 13a edició de les Estades de Lleure d’Alpicat, unes de les més veteranes de les comarques lleidatanes. Estan organitzades per l’Ajuntament i van adreçades a nens i nenes de 6 a 15 anys. El primer torn es fa des del passat dia 3 i acabarà divendres 14, mentre que el segon anirà de 17 al 28 de juliol. 

estaes

  • Compartir