Ampliació del termini d'inscripcions per a les Estades de Lleure — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / Ampliació del termini d'inscripcions per a les Estades de Lleure

Ampliació del termini d'inscripcions per a les Estades de Lleure

Es faran entre el 4 i el 29 de juliol de 2022, per a joves nascuts/des entre 2007 i 2016. El termini de les inscripcions s'ha ampliat fins al dia 31 de maig o fins que s’exhaureixin les 235 places ofertades per torn.
Ampliació del termini d'inscripcions per a les Estades de Lleure

Inscripció a les Estades de lleure 2022

Un any més, l'Ajuntament d'Alpicat organitza les estades de lleure adreçades a joves d'edats compreses entre els 6 i els 15 anys, és a dir, infants i joves nascuts/des entre el 2007 i el 2016.

Es duran a terme del 4 al 29 de juliol, en dos torns:
1r: del 4 al 15 de juliol (de dilluns a divendres)
2n: del 18 al 29 de juliol (de dilluns a divendres)

El preu per cada torn és de 95 €, si es tria l'opció A (de les 9 a les 13.30 h) i de 180 € si es tria l'opció B (de les 9 a les 16.30 h. -dinar inclòs-).

Els veïns d'Alpicat que gaudeixin de la condició de família nombrosa, monoparental o acollidora tindran una bonificació del 20% sobre el total a ingressar (aquesta situació caldrà justificar-la aportant el corresponent carnet).

El període d'inscripció per a tothom és del 2 de maig (a les 8 h) al 31 de maig (a les 23.59 h) i s'atorgaran les places per ordre d'inscripció, fins a exhaurir les 235 places per torn disponibles.
Tingueu en compte que, un cop fet el pagament de la inscripció, no es retornaran els diners ni s'admetran canvis de torn.

Díptic informatiu en aquest enllaç 

Informació per inscripcions d'empadronats/des a Alpicat

Inscripcions al 1r. torn empadronats/des a Alpicat:

a) Empleneu el full d'inscripció al 1r. torn (podeu accedir-hi des d'aquí).
b) Adjunteu la documentació personal (anvers de la targeta sanitària individual de l'infant/jove i carnet de família nombrosa o monoparental, si s'escau).
c) Adjunteu, emplenada, la fitxa d'autorització i fitxa de salut (que us podeu descarregar des d'aquest enllaç). Aquest document, degudament omplert i signat, és necessari per donar compliment al Decret 267/2016 de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.
d) Pagueu amb targeta bancària.

Inscripcions al 2n. torn empadronats/des a Alpicat:
a) Empleneu el full d'inscripció al 2n. torn (podeu accedir-hi des d'aquí).
b) Adjunteu la documentació personal (anvers de la targeta sanitària individual de l'infant/jove i carnet de família nombrosa o monoparental, si s'escau).
c) Adjunteu, emplenada, la fitxa d'autorització i fitxa de salut (que us podeu descarregar des d'aquest enllaç). Aquest document, degudament omplert i signat, és necessari per donar compliment al Decret 267/2016 de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.
d) Pagueu amb targeta bancària.


Informació per inscripcions de NO empadronats/des a Alpicat

Inscripcions al 1r. torn no empadronats/es a Alpicat:

a) Empleneu el full d'inscripció al 1r. torn per a no empadronats/des (podeu accedir-hi des d'aquí).
b) Resteu a l'espera de la confirmació de disponibilitat de plaça.
Important: no pagueu fins que se us confirmi que l'infant o jove està admès/sa. L'ordre serà el de la preinscripció.

Inscripcions al 2n. torn no empadronats/des a Alpicat:
a) Empleneu el full d'inscripció al 2n. torn per a no empadronats/des (podeu accedir-hi des d'aquí).
b) Resteu a l'espera de la confirmació de disponibilitat de plaça.
Important: no pagueu fins que se us confirmi que l'infant o jove està admès/sa. L'ordre serà el de la preinscripció. Les persones interessades en el servei de permanència de les 8 a les 9 h, durant els dies de les estades, poden contactar amb Oldimar, al telèfon 636 101 546.  El preu serà de 22 € per infant si assisteix als dos torns o 15 € per infant si assisteix a un sol torn.

  • Compartir