La Cursa de la Dona d’Alpicat bat el rècord amb 253 participants en una jornada en què es donen cita esport i solidaritat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / La Cursa de la Dona d’Alpicat bat el rècord amb 253 participants en una jornada en què es donen cita esport i solidaritat

La Cursa de la Dona d’Alpicat bat el rècord amb 253 participants en una jornada en què es donen cita esport i solidaritat

Angelica Damoc (València), Mihaela Istoe (Alpicat) i May Cuadra (Torrefarrera) copen el podi de la cursa, que ha tornat a col·laborar amb l’AECC-Catalunya contra el Càncer.

La Cursa de la Dona d’Alpicat ha donat un nou pas en ferm cap a la seva consolidació amb una edició, la tercera, en què ha confirmat la línia ascendent iniciada des del primer any. Avui ho ha fet amb la xifra rècord de 253 participants (per 233 de l’any passat) i amb Angelica Damoc (València), Mihaela Istoe (Alpicat) i May Cuadra (Torrefarrera) com a les tres primeres de la cita que, com és tradició, fa que l’esport es doni la mà amb la solidaritat.

La prova s’ha disputat a partir de les 10 del matí sobre un recorregut de 6 kilòmetres idèntic al de l’any anterior, amb la sortida i l’arribada ubicades al Parc del Graó amb atletes que la completaven corrent i altres participants que ho feien caminant.

La vencedora de la cursa ha invertit un temps de 25’35”60 superant de forma clara a totes les seves rivals. La segona en creuar la línia de meta ha estat l‘alpicatina Istoe amb un cronòmetre de 27’13”60, mentre que la tercera classificada ha estat Cuadra amb un registre de 27’36”67.

La Cursa també ha comptat amb participació masculina que han realitzat el mateix recorregut. El primer classificat ha estat el jove alpicatí Martí Font (23’44”72), seguit de Xavier Farragut (Lleida) amb 23’59”24, i de l’alpicatí Jaume Viles amb un registre de 24’28”06. 

L’organització també ha distingit a la participant més veterana (Joana Llop) i les dos més petites (Gala Rodríguez i Nicol Castillo).

Organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat, la Cursa de la Dona ha col·laborat, un any més, amb l’AECC-Catalunya contra el Càncer, entitat que tradicionalment rep la recaptació íntegra de les inscripcions i que destina els fons a la investigació del càncer d'endometri. A més, tots aquells que no han pogut participar o bé que han participat però han volgut fer una aportació econòmica superior, ho han pogut fer mitjançant una fila zero habilitada per l’organització al lloc web de la cursa.

La Cursa de la Dona és la segona cita esportiva de les que se celebren a Alpicat que compta amb un seguiment més ampli, ja que només la supera el Duatló Popular, que se celebra al mes de gener dins la Festa de l’Esport.

D1

D2

D4

  • Compartir