Inscripcions obertes per a la Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat, una jornada esportiva i solidària amb el ciclisme com a eix — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Inscripcions obertes per a la Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat, una jornada esportiva i solidària amb el ciclisme com a eix

Inscripcions obertes per a la Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat, una jornada esportiva i solidària amb el ciclisme com a eix

L'Ajuntament d'Alpicat col·labora en una cita que se celebrarà diumenge vinent i que recollirà fons per a la campanya de mecenatge per a la lluita contra la SARS-CoV-2. La jornada ja ha obert inscripcions.

El Club Ciclista Tramdur d'Alpicat ha organitzat per al diumenge vinent, 5 d'abril, la Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat, una iniciativa esportiva i solidària que es pretén que tingui abast estatal.

La proposta, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alpicat, Cupasa i Xapa i Pintura Alpicat, consisteix en, sense sortir de casa, de 8 del matí a 8 del vespre, usant el corró, la bicicleta estàtica, l'el·líptica, al passadís, al jardí, a la terrassa, etc., rodar la distància que cadascú triï (10, 30, 60 o 100 quilòmetres) i penjar fotos o vídeos a les xarxes socials amb els hashtags #yomecorono, #yomequedoencasa, #confinadosperonoparados @tramduralpicat i el hashtag #yopedaleoencasa, a més de la distància escollida (per exemple, #yopedaleoencasa60kms).

La inscripció es farà conjuntament amb un donatiu de 5€, 10€ o 20€ per a la campanya de mecenatge per a la lluita contra la SARS-CoV-2 (Covid-19) #YoMeCorono https://www.yomecorono.com/ca/, existint la possibilitat de fer només l'aportació sense pedalar cap distància seleccionant la distància 0kms en el moment de fer la inscripció. Les inscripcions s'obriran aquest dimarts a través del web de l'Ajuntament d'Alpicat.

Un cop feta la inscripció, cada participant rebrà un correu electrònic amb un link en el qual trobarà el seu dorsal per personalitzar. Per saber el seu número de dorsal, haurà d'obrir la llista d'inscripcions i buscar la seva, i el seu número d'inscripció serà el seu número de dorsal. En el dorsal s'haurà d'indicar el número, el nom i la distància escollida, i després imprimir-lo per portar-penjat en el moment de realitzar la challenge. En cas que no disposar d'impressora, caldrà tirar de creativitat, buscar un tros de paper i dibuixar el dorsal amb la informació requerida.

En aquest ENLLAÇ podeu consultar el reglament de la prova i tota la informació referent a la mateixa.

INSCRIPCIONS AQUÍ

-----

VERSIÓ EN CASTELLÀ:

La Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat propone una jornada deportiva y solidaria con el ciclismo como eje

El Ayuntamiento de Alpicat colabora en una cita que se celebrará el próximo domingo y recogerá fondos para la campaña de mecenaje para la lucha contra el SARS-CoV-2

---

El Club Ciclista Tramdur d’Alpicat ha organizado para el próximo domingo, 5 de abril, la Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat, una iniciativa deportiva y solidaria que se pretende que tenga alcance estatal.

La propuesta, que cuenta con la colaboración del Ayuntamiento de Alpicat, Cupasa i Xapa i Pintura Alpicat, consiste en que, sin salir de casa, de 8 de la mañana a 8 de la tarde, usando el rodillo, la bicicleta estática, la elíptica, en el pasillo, en el jardín, en la terraza, etc., rodar la distancia que cada cual elija (10, 30, 60 o 100 kilómetros) y colgar fotos o vídeos en las redes sociales con los hashtags #yomecorono #yomequedoencasa #confinadosperonoparados @tramduralpicat y el hashtag #yopedaleoencasa, además de la distancia escogida (por ejemplo, #yopedaleoencasa60kms).

La inscripción se hará conjuntamente con un donativo de 5€, 10€ o 20€ para la campaña de mecenaje para la lucha contra el SARS-CoV-2 (Covid-19) #YoMeCorono https://www.yomecorono.com/ca/, existiendo la posibilidad de hacer solo la aportación sin pedalear ninguna distancia seleccionando la distancia 0kms en el momento de hacer la inscripción. Las inscripciones se abrirán este martes a través de la web del Ayuntamiento de Alpicat.

Una vez hecha la inscripción, cada participante recibirá un correo electrónico con un link en el que encontrará su dorsal para personalizar. Para saber su número de dorsal, deberá abrir la lista de inscripciones, buscar la suya y su número de inscripción será su número de dorsal. En el dorsal se deberá indicar el número, el nombre y la distancia escogida, y luego imprimirlo para llevarlo colgado en el momento de realizar el challenge. En caso de que no disponer de impresora, habrá que tirar de creatividad, buscar un trozo de papel y dibujar el dorsal con la información requerida.

En este ENLACE podéis consultar el reglamento de la prueba y toda la información referente a la misma.

INSCRIPCIONES AQUÍ

home

  • Compartir