La Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat lliura 2.695 euros a la iniciativa #yomecorono/#joemcorono — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / La Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat lliura 2.695 euros a la iniciativa #yomecorono/#joemcorono

La Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat lliura 2.695 euros a la iniciativa #yomecorono/#joemcorono

L’Ajuntament d’Alpicat ha donat llum verda al lliurament dels fons recollits per la Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat a la Fundación Lucha contra el Sida per a la iniciativa #yomecorono/#joemcorono.

Aquesta iniciativa esportiva i solidària es va celebrar el passat 5 d’abril sota l’organització de Tramdur Alpicat amb el suport de l’Ajuntament, Cupasa i Xapa i Pintura Alpicat. En total, hi van participar 277 ciclistes i es van recollir 2.645 euros en una cita que també va comptar amb la col·laboració d’Alé Cycling, que equipa el Tramdur Alpicat, Plusfresc, Gatifruit fruites i flors-Productes Km0 i Bicis La Bordeta.

La proposta consistia en què, al llarg de tota la jornada, els participants practiquessin ciclisme usant el corró, la bicicleta estàtica, l'el·líptica,... ja fos al passadís, al jardí, a la terrassa, etc. Cada participant escollia la distància que volia (10, 30, 60 o 100 quilòmetres).

  • Compartir