La Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat aconsegueix 2.645 euros per a la lluita contra el COVID-19 — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / La Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat aconsegueix 2.645 euros per a la lluita contra el COVID-19

La Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat aconsegueix 2.645 euros per a la lluita contra el COVID-19

277 participants han fet costat a una cita que ha tingut com a eix el ciclisme sense sortir de casa.

El ciclisme ha estat l’eix de la Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat, una jornada esportiva i solidària que, sota l’organització de Tramdur Alpicat amb el suport de l’Ajuntament, Cupasa i Xapa i Pintura Alpicat, ha aconseguit recollir 2.645 euros que es destinaran a una campanya de mecenatge per a la lluita contra la SARS-CoV-2.

Aquesta xifra ha estat possible gràcies a les aportacions dels 277 inscrits que han participat a la jornada sense sortir de casa, ja que aquest era l’esperit de la cita. A més, s’ha comptat amb el suport de cases comercials com ara Alé Cycling, que equipa el Tramdur Alpicat, i Plusfresc i Gatifruit fruites i flors-Productes Km0 i Bicis La Bordeta que han aportat diferents obsequis per a sortejar entre els inscrits.

La proposta consistia en què, al llarg de tota la jornada, els participants practiquessin ciclisme usant el corró, la bicicleta estàtica, l'el·líptica,... ja fos al passadís, al jardí, a la terrassa, etc. Cada participant escollia la distància que volia (10, 30, 60 o 100 quilòmetres) i havia de penjar fotos o vídeos a les xarxes socials amb els hashtags #yomecorono, #yomequedoencasa, #confinadosperonoparados @tramduralpicat i el hashtag #yopedaleoencasa, a més de la distància escollida (per exemple, #yopedaleoencasa60kms).

La inscripció es feia conjuntament amb un donatiu de 5€, 10€ o 20€ per a la campanya de mecenatge per a la lluita contra la SARS-CoV-2 (Covid-19) #YoMeCorono https://www.yomecorono.com/ca/, existint la possibilitat de fer només l'aportació sense ni tan sols haver de pedalar, seleccionant la distància 0 kms en el moment de fer la inscripció.

Un cop feta la inscripció, cada participant rebia un correu electrònic amb un link en el qual hi havia el seu dorsal per personalitzar, i on havia d'indicar el número, el nom i la distància escollida, i després imprimir-lo per portar-penjat en el moment de realitzar la challenge.

Podeu veure un àlbum de FOTOS al Facebook de l’Ajuntament d’Alpicat.

CO

  • Compartir