La 2a Cursa de la Dona d’Alpicat donarà tot el que reculli de les inscripcions a l’AECC Catalunya — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / La 2a Cursa de la Dona d’Alpicat donarà tot el que reculli de les inscripcions a l’AECC Catalunya

La 2a Cursa de la Dona d’Alpicat donarà tot el que reculli de les inscripcions a l’AECC Catalunya

La Cursa de la Dona d’Alpicat lliurarà íntegrament el que ingressi en concepte d’inscripcions a l’AECC Catalunya Contra el Càncer. En aquest sentit, cal recordar que el preu de cada inscripció serà de 10 euros que estaran destinats a la investigació del càncer d’endometri que es du a terme a través d’aquesta entitat.

La prova, que se celebrarà el diumenge 7 de maig, ja té obert el termini d’inscripcions de cara a la que serà la seva segona edició. El termini per fer efectives les inscripcions acabarà el divendres 28 d’abril. Els tràmits es poden fer online AQUÍ.

La Cursa de la Dona se celebrarà amb sortida des del Parc del Graó, davant de l’Escola Doctor Serés, a les 10.00 del matí. Comptarà amb un recorregut de 6 kilòmetres que es podran fer corrent o caminant. Tots els participants rebran una samarreta com a obsequi. Hi haurà un podi únic femení i un detall per a la participant més jove i la més veterana. En la seva estrena de l’any passat, la Cursa de la Dona d’Alpicat va aplegar 200 participants.

cursa dona

 

  • Compartir