Fi de festa de les Estades de Lleure d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Fi de festa de les Estades de Lleure d’Alpicat

Fi de festa de les Estades de Lleure d’Alpicat

Les Estades de Lleure d’Alpicat van celebrar aquest divendres al vespre al Pavelló Municipal la festa de cloenda del seu segon torn, en què hi van prendre part 190 joves. A la festa hi van assistir l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i la gestora esportiva municipal, Andrea Pardell.

El primer torn de les Estades es va fer del 3 al 14 de juliol amb la participació de 227 nens i nenes dirigits per un equip de 37 monitors, mentre que el segon va començar el passat dia 17. Cal recordar que les Estades de Lleure d’Alpicat són unes de les més veteranes de les comarques lleidatanes, ja que enguany han arribat a la seva 13a edició. Estan organitzades per l’Ajuntament i van adreçades a nens i nenes de 6 a 15 anys.

El seu programa el formen esports i activitats com ara bàsquet, vòlei, futbol, hoquei, fitness, circ, BTT, esport adaptat, jocs, escalada, masterxef, tennis, pàdel, mutiesports i manualitats. A més, els participants també poden gaudir d’altres activitats, com ara espectacles, inflables i festa de l’escuma. Els més grans també tenen a la seva disposició les instal·lacions d’Alpipark i les de 2Llacs a Gimenells. 

ll1

ll2

ll3

  • Compartir