Festa de cloenda del primer torn de les Estades de Lleure d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Festa de cloenda del primer torn de les Estades de Lleure d’Alpicat

Festa de cloenda del primer torn de les Estades de Lleure d’Alpicat

Les Estades de Lleure d’Alpicat van celebrar al Pavelló Municipal la festa de cloenda del seu primer torn, que es va desenvolupar del 3 al 14 de juliol amb la participació de 227 nens i nenes dirigits per un equip de 37 monitors. A la festa hi van assistir l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i la gestora esportiva municipal, Andrea Pardell, que van presidir l’entrega de diplomes del Curs CIATE i dels nens i nenes participants a les Estades.

Ara ja està en marxa el segon torn que tindrà lloc del 17 al 28 d’aquest mes. Cal recordar que les Estades de Lleure d’Alpicat són unes de les més veteranes de les comarques lleidatanes, ja que enguany han arribat a la seva 13a edició. Estan organitzades per l’Ajuntament i van adreçades a nens i nenes de 6 a 15 anys.

Una quinzena d’esports i activitats formen part del programa d’aquestes estades: bàsquet, vòlei, futbol, hoquei, fitness, circ, BTT, esport adaptat, jocs, escalada, masterxef, tennis, pàdel, mutiesports i manualitats. A més, els participants també poden gaudir d’altres activitats, com ara espectacles, inflables i festa de l’escuma. Els més grans també tenen a la seva disposició les instal·lacions d’Alpipark i les de 2Llacs a Gimenells. 

e9

e11

  • Compartir