Les inscripcions per al segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat, prorrogades fins al 3 de juliol — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Estades de lleure 2020 / Les inscripcions per al segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat, prorrogades fins al 3 de juliol

Les inscripcions per al segon torn de les Estades de Lleure d’Alpicat, prorrogades fins al 3 de juliol

La 16a edició de l’activitat estarà marcada per la Covid-19, que provocarà la reducció de places i l’anul·lació del servei de menjador, a més de limitar l’accés als empadronats a Alpicat. S’extremaran les mesures de seguretat i higiene de cara als dos torns previstos, el primer del 6 al 17 de juliol i el segon del 20 al 31 de juliol. En el cas que no s'entrés a la fase 3 de desescalada es retornaran els diners íntegres de la inscripció a les famílies en la mateixa targeta de crèdit/dèbit que s'ha fet el pagament.

L'Ajuntament informa que queden places lliures per al 2n torn de les Estades de Lleure per a nens i nenes de 6 a 15 anys, que s'ha previst del 20 al 31 de juliol.

L'horari serà de 9 a 13.30 hores, sense servei de menjador ni horari de tarda.

Les inscripcions per aquest segon torn es podrà fer fins el 3 de juliol de manera telemàtica al WEB i seran per ordre fins a exhaurir les places.

Amb la inscripció caldrà aportar la següent documentació:

- Full d’autorització del participant amb fitxa de salut (segons model oficial)

- Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid
19 (segons model oficial)

- Còpia de la TSI (targeta sanitària) de l’infant/jove.
 
- Còpia del carnet vacunal de l’infant/jove.

- Còpia del carnet de família nombrosa o monoparental, si s’escau.

  • Compartir