Entrada gratuïta per al 1r Open de Tennis d’Alpicat d’aquest cap de setmana, que ja té definits els quadres i horaris — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Entrada gratuïta per al 1r Open de Tennis d’Alpicat d’aquest cap de setmana, que ja té definits els quadres i horaris

Entrada gratuïta per al 1r Open de Tennis d’Alpicat d’aquest cap de setmana, que ja té definits els quadres i horaris

El 1r Open de Tenis d’Alpicat arriba aquest cap de setmana a les pistes municipals del Parc del Graó amb entrada gratuïta.

El torneig ja ha donat a conèixer els grups i els horaris. Els jugadors han quedat repartits entre dos categories (or i plata) segons el nivell. El guanyador i el segon classificat de cadascuna de les categories rebran com a premi un trofeu i un obsequi.

Organitzat pel Club Jove Alpicat i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament, l’Open de Tennis d’Alpicat està destinat a jugadors i jugadores locals de més de 16 anys i donarà la recaptació íntegra a la Fundació 5H.

El 1r Open de Tennis d’Alpicat es disputarà respectant tots els protocols Covid d’higiene i seguretat, de manera que s’instal·laran punts de gel hidroalcohòlic als accessos i a les grades s’aplicaran els criteris de distància de seguretat i serà obligatori l’ús de mascaretes.

Podeu consultar els grups i els horaris clicant AQUÍ

OPEN

  • Compartir