El primer torn de les Estades de Lleure, amb 249 inscrits i 49 monitors — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / El primer torn de les Estades de Lleure, amb 249 inscrits i 49 monitors

El primer torn de les Estades de Lleure, amb 249 inscrits i 49 monitors

Les Estades de Lleure d’Alpicat van posar en marxa el dilluns passat la que és la seva quinzena edició.

Organitzades per l’Ajuntament d’Alpicat, aquesta activitat repeteix format i ofereix dos torns. El primer és el que es va iniciar dilluns; compta amb 249 participants que estan dirigits per 49 monitors i voluntaris. Aquest primer torn acabarà el divendres 12 de juliol i donarà pas al segon torn, que es farà del 15 al 26 de juliol i que comptarà amb 215 participants i 42 monitors.

Les Estades de Lleure d’Alpicat són unes de les més veteranes de les comarques lleidatanes i any rere any apleguen nombrosos infants i joves d’edats compreses entre els 6 i els 15 anys.

El programa inclou els esports bàsics (bàsquet, BTT, hoquei/patinatge, handbol, vòlei, tennis, futbol, escalada, pàdel, jocs tradicionals,...) i també activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ,...) i altres activitats complementàries, com ara manualitats, gimcanes, curses d’orientació o piragüisme. També hi ha activitats aquàtiques a la piscina municipal i en altres instal·lacions de fora del municipi. En el cas del futbol, les Estades han servit per estrenar la nova gespa del camp municipal, que ha estat canviada recentment.

En aquest ENLLAÇ hi podreu trobar més imatges.

estades

  • Compartir