El Parc del Graó, protagonista com a punt de sortida de la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / El Parc del Graó, protagonista com a punt de sortida de la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent

El Parc del Graó, protagonista com a punt de sortida de la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent

El Parc del Graó d’Alpicat ha estat avui un dels punts de sortida de la tercera edició de la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent, que ha aplegat 450 participants. Els organitzadors de la marxa han estat Sant Joan de Déu Terres de Lleida i el Centre Excursionista Lleida, amb la col·laboració especial del Centre Excursionista Alpicat i Xavi Thai. La jornada formava part del circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent.

La jornada tenia un objectiu doble. D’una banda, obrir la institució a la població de Lleida i rodalies per tal de mostrar la feina que desenvolupen, i de l’altra, recaptar diners per a un projecte d’equipament d’una ludoteca d’infants a un centre d’acollida de Refugiats de Sant Joan de Déu a Manresa. També ha estat un acte on les persones ateses a Sant Joan de Déu Terres de Lleida han pogut ser part activa, organitzant, col·laborant i participant en la marxa, que no era competitiva i que s’ha desenvolupat en tres distàncies: els 30 kilòmetres, anomenat Circuit Solidaritat, amb sortida des del Pavelló Onze de Setembre de Lleida; els 20 (Circuit Fraternitat), amb sortida al Parc del Graó d’Alpicat; i els 10 kilòmetres (Circuit Hospitalitat), a l’Ajuntament de Raimat. Els tres trajectes han tingut com a punt d’arribada el centre Sant Joan de Déu d’Almacelles.

El projecte Marxa.Cat és una iniciativa esportiva que va néixer a Lleida l’any 2015 fruit de la unió de sis marxes populars arreu de les comarques lleidatanes. Té com a objectiu promoure els hàbits saludables, la pràctica de l’esport i l’alimentació saludable, així com una actitud de compromís i respecte per l’entorn.

Foto: Marxa Solidària Pla de Ponent

Info: Iter5

macha

  • Compartir