El Duatló Popular d’Alpicat estrenarà un tram de cursa atlètica al final del circuit competitiu — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / El Duatló Popular d’Alpicat estrenarà un tram de cursa atlètica al final del circuit competitiu

El Duatló Popular d’Alpicat estrenarà un tram de cursa atlètica al final del circuit competitiu

La cita, que enguany compleix 13 anys, se celebrarà el diumenge 20 de gener dins la Festa de l’Esport. El circuit 1 constarà d’1,8 kilòmetres de cursa atlètica i 6 de BTT, i el 2 oferirà 6 kilòmetres de cursa, 14 de BTT i l’esmentat sector final d’1,8 kilòmetres.

El Duatló Popular d’Alpicat ha presentat la que serà la seva 13a edició, que se celebrarà el diumenge 20 de gener dins els actes de la Festa de l’Esport de la població. L’acte de presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde Joan Gilart, del regidor d’Esports, Albert Costa, i de la gestora esportiva municipal, Andrea Pardell.

Com és habitual, els participants podran escollir entre dos circuits, un de caire més familiar (anomenat 1) i l’altre més competitiu (2). És precisament en aquest circuit 2 on hi ha la novetat més destacada d’enguany, consistent en la inclusió d’un tram final de cursa atlètica. D’aquesta manera, el circuit 2 estarà format per 6 kilòmetres de cursa atlètica, 14 de BTT i l’esmentat sector final d’1,8 kilòmetres de cursa atlètica. Per la seva part, el  circuit 1 oferirà 1,8 kilòmetres de cursa atlètica i 6 de BTT. El programa de la jornada contempla que el circuit 2 es posi en marxa a les 10 del matí, mentre que la sortida del circuit 1 està prevista per les 11. 

Les inscripcions ja estan obertes des de fa uns dies i es poden fer via on line AQUÍ. La data límit per formalitzar-les està fixada pel 15 de gener. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta i entraran en el sorteig de material esportiu. El Duatló està organitzat per l’Ajuntament d’Alpicat amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i la Diputació de Lleida.

du-pres

duatló cartell

  • Compartir