El Campus de Bàsquet d’Alpicat acull 21 joves irlandesos del Maree Basketball Club en un intercanvi esportiu i cultural força positiu — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / El Campus de Bàsquet d’Alpicat acull 21 joves irlandesos del Maree Basketball Club en un intercanvi esportiu i cultural força positiu

El Campus de Bàsquet d’Alpicat acull 21 joves irlandesos del Maree Basketball Club en un intercanvi esportiu i cultural força positiu

El Campus de Bàsquet d’Alpicat ha comptat enguany amb uns visitants força especials, atès que hi ha participat un grup de joves irlandesos.

Concretament, han estat 21 nois i noies provinents de Maree, un barri d’Oranmore, ciutat de la província de Galway, que han participat en una experiència d’intercanvi esportiu i cultural propiciada per la sisena edició d’aquest campus.

L’estada d’aquests joves irlandesos a Alpicat es va iniciar el passat dijous, 22 de juny, i acabarà aquest dimecres, dia 28, en què retornaran cap al seu país d'origen. Els nens han estat allotjats per famílies alpicatines que tenen jugadors de bàsquet a casa. Per aquests joves irlandesos, aquesta era la seva primera experiència esportiva en un país estranger. Concretament, són esportistes de bon nivell integrants de dos equips de la base del Maree Basketball Club, un club que competeix a la Primera divisió irlandesa.

L’experiència també ha estat força profitosa per als nens d'Alpicat, ja que el fet de tenir a casa joves de parla anglesa d’un altre país ha suposat un intercanvi cultural i d'idioma molt important, tota una immersió lingüística sense sortir d’Alpicat. Per tot plegat, el Campus de Bàsquet d’enguany ha comptat amb un valor afegit derivat d’un nivell d'anglès molt elevat.

El Campus d'Alpicat inclou entrenaments, competicions, tecnificació de bàsquet, jocs de lleure, activitats molt diverses (esport adaptat, tennis de taula, bàdminton, jocs cooperatius, cal·listènia, malabars, nutrició,...), sortides a Alpipark, al Karting Indoor d'Alpicat i a Port Aventura, i es fa des de les 9 a les 19.30 hores, de dilluns a diumenge.

ir1

ir2

ir3

ir4

  • Compartir