El Duatló d’Alpicat celebrarà el 19 de gener la seva 14a edició amb dos recorreguts — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Duatló 2020 / El Duatló d’Alpicat celebrarà el 19 de gener la seva 14a edició amb dos recorreguts

El Duatló d’Alpicat celebrarà el 19 de gener la seva 14a edició amb dos recorreguts

Els participants podran optar per una versió més dura i una altra de caire més popular i familiar.

El diumenge 19 de gener és la data escollida per a la celebració del Duatló d’Alpicat, que arribarà a la seva 14a edició.

Organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat, la cita es presenta sota el format de les darreres edicions, és a dir, amb dos circuits a escollir pels participants.

Així, el Duatló Popular oferirà un primer segment de cursa atlètica d’1,8 kilòmetres i un segon tram de BTT de 6, és a dir, un recorregut apte per a tota la família, amb inscripció gratuïta i que es posarà en marxa a les 10.30 hores.

Mitja hora abans, a les 10.00, s’haurà donat la sortida al Duatló, que proposa un primer tram de cursa atlètica de 6 kilòmetres, un de BTT de 15'5 kilòmetres i un segment final de cursa atlètica d’1,8 kilòmetres que es va estrenar l’any passat. En aquest cas, el preu de la inscripció és de 2 euros.

Les inscripcions s’obriran el 16 de desembre a les 9.00 hores i es podran formalitzar fins al 10 de gener a les 14.00 hores a www.alpicat.cat/duatlo. Es reservaran un màxim de 30 inscripcions el mateix dia de la cursa. Tots els participants rebran un obsequi i entraran en el sorteig de diferents regals. 

 

  • Compartir