Cycling To The Limit aplega més de 100 participants per gaudir de 12 hores de ciclisme i solidaritat al Parc del Graó — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Cycling To The Limit aplega més de 100 participants per gaudir de 12 hores de ciclisme i solidaritat al Parc del Graó

Cycling To The Limit aplega més de 100 participants per gaudir de 12 hores de ciclisme i solidaritat al Parc del Graó

Les pistes cobertes del Parc del Graó d’Alpicat són l’escenari, aquest dissabte, de Cycling To The Limit, una nova experiència que posa en joc esport i solidaritat. L’activitat proposa 12 hores de ciclisme al carrer i compta amb més de 100 inscrits que van passant pels diferents torns disponibles.

El ciclisme està sent, doncs, el protagonista d’una jornada que ha començat a les 12 del migdia i que acabarà a les 12 de la nit, i en què els participants van incorporant-se segons els trams horaris que han acordat prèviament amb l’organització. D’aquesta manera, el resultat serà una llarga estona de diversió damunt de la bici al ritme de la música, amb sis monitors, Kike Borràs i Toni Marín (Ekke), Manel Tomàs, José L. Torné, Eric Miranda i Fernando Romia, que són al capdavant de l’activitat. Tot plegat gràcies a una aportació solidària de 3 euros que es destinarà a la Fundació Renal Jaume Arnó.

Per tal que no hi falti de res, es fa un sorteig d’una càmera esportiva cada tres hores i, a més, es pot gaudir de l’entrada a les piscines d’Alpicat per només 2 euros, amb la qual cosa es pot combatre la intensa calor.

sai

  • Compartir