Carolina Larroya-Susanna Giménez i Salvador Solsona-Pep Serrador, campions del 4t Torneig de Pàdel Alpicat Solidari — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Carolina Larroya-Susanna Giménez i Salvador Solsona-Pep Serrador, campions del 4t Torneig de Pàdel Alpicat Solidari

Carolina Larroya-Susanna Giménez i Salvador Solsona-Pep Serrador, campions del 4t Torneig de Pàdel Alpicat Solidari

Les parelles Carolina Larroya-Susanna Giménez, en la categoria femenina, i Salvador Solsona-Pep Serrador, en la masculina/mixta, van ser els guanyadors de la quarta edició del Torneig de Pàdel Alpicat Solidari, celebrat el passat dissabte a les pistes del Parc del Graó.

Començant per la categoria masculina/mixta, a la fase final els campions van ser els esmentats Salvador Solsona-Pep Serrador, amb Joan Bertran-Marc Escuer com a finalistes. A la fase de consolació, els finalistes van ser Oriol Faura-Pol Cayuelas, mentre que els guanyadors van ser Jordi Aubets-Albert Aubets.

Pel que fa a la categoria femenina, Carolina Larroya-Susanna Giménez van ser les campiones de la fase final, amb Laia Bertrán-Begoña de la Fuente com a finalistes. A més, Eva Sanmartín-Eva Moscatel es van endur el Premi Fair Play (3a posició). A la fase de consolació, les guanyadores van ser Mònica Suárez-Elena Justribó, amb Lydia Alcalá-Anna Giralt com a finalistes.

El torneig es va disputar durant tot el dia i tenia caràcter solidari, ja que estava organitzat per l'Ajuntament d'Alpicat a benefici del Banc d'Aliments i del Projecte per al Desenvolupament dut a terme conjuntament entre Alpicat Solidari i l'Institut Manuel de Montsuar. A l’acte de lliurament de premis hi va assistir el regidor d’Esports, Albert Costa.

Podeu veure més fotos del torneig al Facebook de l'Ajuntament d'Alpicat, clicant AQUÍ.

pàdel

  • Compartir