Brillant jornada final de les Estades de Lleure i dels cursos CIATE i de monitor — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Brillant jornada final de les Estades de Lleure i dels cursos CIATE i de monitor

Brillant jornada final de les Estades de Lleure i dels cursos CIATE i de monitor

El Pavelló d’Alpicat va acollir aquest divendres la cloenda del segon torn de les Estades de Lleure, així com el lliurament de diplomes de participació als 27 joves que han participar al CIATE i als 16 inscrits d’Alpicat pertanyents al grup de joves que van prendre part al curs itinerant de Monitor/a de Lleure. La jornada, que va ser tota una festa, va omplir la pista i les grades del Pavelló.

Pel que fa a les Estades de Lleure d’Alpicat, l’activitat ha anat adreçada a infants i joves d’edats compreses entre els 6 i els 15 anys. Durant aquests dies, els participants en les Estades de Lleure han practicat esports ben diversos, com ara bàsquet, voleibol, tennis, futbol, escalada, pàdel, BTT, etc.), però també activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, circ,...), acampada a l’aire lliure, gimcanes, curses d’orientació, activitats aquàtiques, etc.

En el primer torn de les Estades de Lleure d’Alpicat, que es va desenvolupar entre el 7 i el 17 de juliol, hi van participar un total de 188 nenes i nenes, mentre que en aquest segon torn n’hi ha hagut 168. Les Estades de Lleure arriben enguany a la seva edició número 11 i estan organitzades per l’Ajuntament d’Alpicat.

Quant al Curs d’Iniciació a Tècnic de l’Esport (CIATE), es va posar en marxa a finals de juny amb la participació de 27 joves d’entre 16 i 17 anys d’Alpicat, Torrefarrera i Lleida. Les dates del curs eren els dies 25, 26 i 29 de juny al 5 de juliol, amb un total de 50 hores. Va comptar amb l’organització de l’Ajuntament d’Alpicat i ha estat reconegut mitjançant un certificat signat per l’Escola Catalana de l’Esport.

Pel que fa al Curs de Monitor/a de Lleure, ha estat itinerant entre els municipis d’Alpicat, Torrefarrera i Alfarràs. Hi ha pres part un total de 27 joves majors de 18 anys provinents del mateix Alpicat, Raimat, Lleida, Gimenells, Rosselló, Torrefarrera, Alfarràs, Tamarite de Litera, Ivars de Noguera i Alguaire. La convocatòria oferia una titulació equivalent al certificat de professionalitat i a la qualificació professional de Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil, que expedeixen el SOC i el Departament d’Ensenyament, respectivament. El curs constava de 310 hores (150 teòriques i 160 pràctiques). 

cloenda-1

cloenda-2

cloenda-3

cloenda-4

cloenda-5

cloenda-6

cloenda-7

  • Compartir