Alpicat tanca aquest divendres les Estades de Lleure amb la festa de cloenda del segon torn — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Alpicat tanca aquest divendres les Estades de Lleure amb la festa de cloenda del segon torn

Alpicat tanca aquest divendres les Estades de Lleure amb la festa de cloenda del segon torn

Les Estades de Lleure d’Alpicat celebraran aquest divendres al vespre al Pavelló Municipal la festa de cloenda del seu segon torn, en què hi han pres part 190 joves.

El primer torn es va fer del 3 al 14 de juliol amb la participació de 227 nens i nenes dirigits per un equip de 37 monitors, mentre que el segon va començar el passat dia 17. Cal recordar que les Estades de Lleure d’Alpicat són unes de les més veteranes de les comarques lleidatanes, ja que enguany han arribat a la seva 13a edició. Estan organitzades per l’Ajuntament i van adreçades a nens i nenes de 6 a 15 anys.

El seu programa el formen esports i activitats com ara bàsquet, vòlei, futbol, hoquei, fitness, circ, BTT, esport adaptat, jocs, escalada, masterxef, tennis, pàdel, mutiesports i manualitats. A més, els participants també poden gaudir d’altres activitats, com ara espectacles, inflables i festa de l’escuma. Els més grans també tenen a la seva disposició les instal·lacions d’Alpipark i les de 2Llacs a Gimenells. 

e2

e3

  • Compartir