Alpicat serà un dels punts de sortida de la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Alpicat serà un dels punts de sortida de la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent

Alpicat serà un dels punts de sortida de la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent

La cita, que se celebrarà diumenge vinent, ha estat presentada avui a la Diputació de Lleida.

Un any més, els centres excursionistes de Lleida i Alpicat, conjuntament amb el Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, han organitzat la quarta edició de la Marxa Solidària Pla de Ponent, per a aquest diumenge, 7 d’octubre.

Aquesta marxa, que s’inclou en el circuit de marxes saludables de Ponent “Marxa.cat”, rep també el suport de la Diputació de Lleida. La corporació ha acollit, aquest matí, la presentació a premsa de l’edició d’aquest any, comptant amb la participació del diputat i alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz; del president del Centre Excursionista de Lleida, Lluís Taberner; del president del Centre Excursionista d’Alpicat, Tomàs Zapata; de la regidora de Seguretat Ciutadana de la Paeria de Lleida, Sara Mestres; de la responsable de comunicació del Centre Assistencial de Sant Joan de Déu, Montse González; i de l’assessor esportiu, Xavi Thai.

En aquest cas, la marxa de caràcter no competitiu té un doble objectiu. Per una banda, la promoció del territori, donant a conèixer l’entorn natural i els nostres pobles. I, per una altra, la vessant solidària d’aquest projecte. Aquest any, els beneficis es destinaran a la campanya “Cap infant sense lleure”, per finançar les estades d’estiu dels infants i adolescents atesos al centre i que no disposen de recursos econòmics per poder sufragar-los.

Com en les anteriors edicions, s’han previst tres distàncies, de 30, 20 i 10 quilòmetres, respectivament. Un circuit lineal amb arribada al centre assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, amb el propòsit de donar a conèixer la tasca que s’hi desenvolupa.

El circuit de 30 km surt de Lleida a les 8 h des del Pavelló 11 de Setembre, s’anomena “Circuit Solidaritat” i té un preu d’inscripció de 12 euros. El segon circuit de 20 km, “Fraternitat”, surt del Parc del Graó d’Alpicat a les 9.30 h, amb un preu de 10 euros. I, per últim, el més curt, de 10 km, amb sortida des de l’Ajuntament de Raimat a les 11 h, “Circuit Hospitalitat”, amb un preu de 8 euros, és el que vol atraure el públic familiar. L’any passat s’hi van inscriure unes 500 persones.

La novetat d’aquesta quarta edició són les curses infantils organitzades, el dissabte 6 d’octubre, al centre de Lleida situat al barri de la Bordeta, per a nens i nenes fins als 12 anys.

Text i foto: Diputació de Lleida

DIP

 

 

  • Compartir