Alpicat s’adhereix a la campanya ‘T'ho estàs perdent’, que fomenta l'esport femení en els mitjans de comunicació — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Alpicat s’adhereix a la campanya ‘T'ho estàs perdent’, que fomenta l'esport femení en els mitjans de comunicació

Alpicat s’adhereix a la campanya ‘T'ho estàs perdent’, que fomenta l'esport femení en els mitjans de comunicació

La iniciativa, engegada pel CAC amb el suport, entre d'altres, de la CCMA, pretén augmentar i millorar els espais dedicats a l'esport femení en els mitjans.

L’Ajuntament d’Alpicat s’ha adherit a la campanya ‘T’ho estàs perdent’ (#ThoEstasPerdent) de la Generalitat de Catalunya, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació per visualitzar i referenciar l’esport femení als mitjans de comunicació.

La campanya ha estat presentada aquest divendres en un acte celebrat a Barcelona i que ha estat conduït per la periodista de TV3 Maria Fernández Vidal, acte al qual han assistit l’alcalde Joan Gilart i el gestor esportiu d'Alpicat, Joan Solans.

Mireia Belmonte, Alèxia Putellas, Laia Sanz, Maria Vicente i Laia Palau són les esportistes que han cedit la seva imatge per una iniciativa que insta a dedicar "més temps i espai" a l'esport femení, a retransmetre més competicions d'aquest tipus, a incorporar la perspectiva de gènere, a reflectir "una imatge no estereotipada" de les dones o a evitar imatges que les "sexualitzin".

Amb l'eslògan "si no veus esport femení t'estàs perdent la meitat de l'espectacle", la campanya es programarà des d'ara i fins al 14 de febrer en els mitjans d'àmbit català, incloses les xarxes socials.

Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, ha expressat en veu alta en el seu parlament el desig "que arribi un dia en què aquestes campanyes ja no siguin necessàries".

Font: Televisió de Catalunya

gilart.jpg 

 

  • Compartir