Alpicat fa costat un any més a la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Alpicat fa costat un any més a la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent

Alpicat fa costat un any més a la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent

El Parc del Graó d’Alpicat ha estat un dels tres punts de sortida de la Marxa Solidària Sant Joan de Déu pel Pla de Ponent, celebrada aquest diumenge al matí.

La cita, que forma part del circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent, ha aplegat més de 400 participants en la que era la seva cinquena edició. La jornada tenia un doble objectiu. D’una banda, obrir el centre a la població de Lleida i rodalies per tal de mostrar la feina que s’hi desenvolupa, i d’altre, aconseguir fons per al finançament del Projecte Teatre Inclusiu, que inclou els tres projectes de teatre que es realitzen als diferents centres de Sant Joan de Déu Terres de Lleida. També es pretenia que fos un acte on les persones de la institució poguessin ser part activa, organitzant, col·laborant i participant-hi.

La marxa oferia tres distàncies (30, 20 i 10 kilòmetres). El circuit era lineal, amb sortida a Lleida i arribada a Sant Joan de Déu d’Almacelles. La marxa llarga s’anomenava Circuit Solidaritat i sortia des del pavelló Onze de Setembre. Les persones que volien fer menys distància sortien des del Parc del Graó d’Alpicat (20 kilòmetres, Circuit Fraternitat) o des de l’Ajuntament de Raïmat (10 kilòmetres, Circuit Hospitalitat).

Els organitzadors de la marxa eren Sant Joan de Déu Terres de Lleida i el Centre Excursionista Lleida, amb la col·laboració especial del Centre Excursionista Alpicat i l'Assessor Esportiu Xavi Thai. En acabar s’ha fet un esmorzar popular i s’ha disposat d’un servei d’autobusos per retornar al lloc d’inici. A més, els inscrits han rebut un buff de la V Marxa Solidària més altres obsequis.

marxa

  • Compartir