Alpicat es mobilitza contra el càncer de pròstata amb una caminada i una pedalada — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Alpicat es mobilitza contra el càncer de pròstata amb una caminada i una pedalada

Alpicat es mobilitza contra el càncer de pròstata amb una caminada i una pedalada

El Parc del Graó d’Alpicat va ser aquest diumenge el punt de partida de la Caminada o Pedalada del Dia Mundial del Càncer de Pròstata, una jornada de sensibilització i mobilització contra aquesta malaltia i que va comptar amb un centenar de participants malgrat la intensa calor.

Entre els assistents hi va haver Joan Gilart, alcalde d’Alpicat, el regidor Joan Limón i Eduard Serrano, president de l’AECC Catalunya Contra el Càncer a Lleida, a més de la presidenta de la junta local a Alpicat d’aquesta entitat, Roser Llinàs.

Per participar-hi calia fer inscripció prèvia, i el recorregut aproximat de la pedalada era de 22 o de 14 kilòmetres, mentre que el de la caminada era de 9 kilòmetres. Cal destacar la presència entre els participants d’un grup del CC La Portella, que han volgut sumar-se a una iniciativa que tenia caràcter solidari, ja que mitjançant guardioles es podien fer aportacions voluntàries per recollir fons per a AECC-Catalunya Contra el Càncer, l’entitat organitzadora, que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Alpicat, el Club Excursionista Alpicat, Alpicat Ràdio, GSS-Gestió de Serveis Sanitaris i Power Bike.

cam2

cam1

  • Compartir