Alpicat comença l‘operació futbol femení’ — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Alpicat comença l‘operació futbol femení’

Alpicat comença l‘operació futbol femení’

La UE Alpicat comença a fer proves obertes a nenes de tota la comarca per tal de crear una secció femenina que constarà de dos equips.

La Unió Esportiva Alpicat ha començat a fer proves per tal d’impulsar la creació d’una secció femenina, que inicialment constarà de dos equips que competiran en futbol 7. 

Aquestes proves se celebren tots els dimecres des de començament de maig, de 18.00 a 19.30 hores, són gratuïtes i estan obertes a nenes no només d’Alpicat, sinó de tots els pobles del voltant, ja que es busca que sigui una iniciativa integradora i aglutinadora. L’altre gran repte és que, amb aquesta secció femenina que, de moment, competirà en lligues federades de categoria benjamí i aleví/infantil, es doni continuïtat a la competició escolar, cobrint d’aquesta manera el buit existent. El repte de cara al futur serà tenir un equip amateur.

Fins ara, ja s’està treballant amb un grup de 25 nenes, d’una banda nascudes els anys 2009-10 (benjamines) i de l’altra dels anys 2005 al 2008 (alevines/infantils), tot i que les proves se seguiran celebrant durant el que resta de maig i durant tot el mes de juny. De fet, totes aquelles que estiguin interessades en assistir a les proves, ho poden fer cada dimecres personant-se al camp de futbol d’Alpicat.

L’Ajuntament d’Alpicat, per la seva part, ha mostrat tot el seu suport a la iniciativa. L’alcalde, Joan Gilart, va visitar fa uns dies els entrenaments i va destacar que es tracta d’un projecte que serveix “per fer poble” i també per “aglutinar tota la comarca mitjançant l’esport femení”. Cal recordar que aquest serà el primer cop que la UE Alpicat comptarà amb futbol base femení, ja que als anys noranta hi va haver un equip però va ser en la categoria amateur, arribant a competir durant tres temporades.

ff1

ff2

  • Compartir