Alpicat acull aquest dissabte el Campionat Territorial ACELL de futbol sala — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Alpicat acull aquest dissabte el Campionat Territorial ACELL de futbol sala

Alpicat acull aquest dissabte el Campionat Territorial ACELL de futbol sala

El proper dissabte 10 de juny tindrà lloc a Alpicat el XXVII Campionat Territorial de Futbol Sala ACELL. Les pistes poliesportives del Parc del Graó i al Pavelló Antoni Roure acolliran durant tot el matí la competició de la present temporada 2016-2017.

Serà la primera vegada que un campionat territorial de la Federació ACELL tingui la seva seu a Alpicat. Aquest està organitzat per la delegació territorial de Lleida de la Federació ACELL, amb el suport de l’Ajuntament d’Alpicat, el Consell Català de l’Esport, la Diputació de Lleida, la Federació Catalana de Futbol Sala i amb la col·laboració de l’Obra Social de la Caixa i Special Olympics Catalunya.

S’espera la participació de 100 esportistes provinents de tota la província de Lleida de 7 clubs, que competiran en 6 categories diferents en funció de les seves capacitats. Concretament, els clubs participants seran Alba de Tàrega (8 inscrits), Llar Sant Josep de Lleida (12), Sant Joan de Déu d’Almacelles (23), Acudam Mollerussa (14), Força Lleida Aspros (2), Talma Juneda (9), L’Estel de Balaguer (8) i Aspros Lleida (24).

Durant el matí es repartiran les medalles i després dels partits els trofeus als participants, amb diferents autoritats convidades de l’Ajuntament d’Alpicat, la delegació territorial del Consell Català de l’esport, la Diputació de Lleida, la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Podeu trobar més informació AQUÍ.

acell

  • Compartir