Acte de reconeixement als clubs esportius alpicatins pels èxits i ascensos aconseguits durant la temporada — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Esports / Acte de reconeixement als clubs esportius alpicatins pels èxits i ascensos aconseguits durant la temporada

Acte de reconeixement als clubs esportius alpicatins pels èxits i ascensos aconseguits durant la temporada

Alpicat va celebrar aquest dimecres un acte de reconeixement a diferents clubs amb motiu dels èxits aconseguits aquesta temporada 2017-2018. L’acte va tenir lloc al Casal i va comptar amb la participació de l’alcalde Joan Gilart i del tinent d’alcalde, Antoni Tornos.

Pel que fa als clubs homenatjats pel seus mèrits i, en alguns casos, per l’ascens de categoria, per part de la Unió Esportiva Alpicat de futbol van ser distingits el Prebenjamí A, el Benjamí A i el Benjamí B; pel Club Bàsquet Alpicat, el Sènior B ha pujat a Tercera Catalana; per l’Hoquei Club Alpicat, l’equip femení de 2a Catalana, que va pujar a 1a Catalana i va ser campió de la Copa de la Lliga; per l’Alpicat Vòlei Associació, l’infantil pel seu títol a la Lliga Escolar; el Club Karate Alpicat, pels diferents títols aconseguits pels seus representants.

Tots ells van rebre un trofeu commemoratiu i la felicitació per part de l’alcalde en nom de tots els alpicatins i alpicatines, a la vegada que se’ls va desitjar molt sort de cara a la temporada vinent. En el seu discurs, Joan Gilart va felicitar els i les esportistes pels seus èxits, i va agrair especialment “la gran tasca que fan els equips directius i entrenadors dels clubs, i el gran suport i la il·lusió de les famílies que fan possible que l’esport d’Alpicat sigui un referent”. 

premits

  • Compartir