L’Institut d’Alpicat guanya la final del Scratch Challenge — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Ensenyament / Notícies diverses / L’Institut d’Alpicat guanya la final del Scratch Challenge

L’Institut d’Alpicat guanya la final del Scratch Challenge

L’Institut d’Alpicat, després de quedar finalista amb dos grups classificats, va guanyar el repte final Scratch Challenge al Concurs ‘mSchools Student Awards. La final es va celebrar dissabte passat a la Farga, a L’Hospitalet de Llobregat, en un acte que va obrir el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló.

L’objectiu del concurs ‘mSchools Student Awards -Scratch Challenge 2017-2018’  és fomentar entre docents i alumnes l’aprenentatge de la programació com a eina d’integració de les tecnologies a l’aula, mitjançant el desenvolupament de projectes a través del llenguatge Scratch, i premiar-ne les propostes més reeixides. 

L’equip guanyador estava format pels alumnes de 1r d’ESO Joan Freixenet, Paula Justo, David Mateu i Irune Vela. Van arribar a la final un total de 19 equips de tot Catalunya, i l’Institut d’Alpicat va ser l’únic representant de les terres de Lleida en aquest repte final Scratch Challenge.

L’equip guanyador va ser acompanyat per la professora de Tecnologia Sara Cabello, i per la directora del centre, M. Àngels Claramunt. A més, es van poder fer una foto amb Jonh Hoffman, director de Mobile Word Congress.

ia1

ia2

ia3

 

 

  • Compartir