L’Ajuntament i Adamo oferiran Internet gratuït fins a final de curs escolar a les famílies en risc d’exclusió — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Ensenyament / Notícies diverses / L’Ajuntament i Adamo oferiran Internet gratuït fins a final de curs escolar a les famílies en risc d’exclusió

L’Ajuntament i Adamo oferiran Internet gratuït fins a final de curs escolar a les famílies en risc d’exclusió

L’Ajuntament d’Alpicat i Adamo Telecom han arribat a un acord per oferir, dins el projecte Alpicat Ajuda, el servei d’Internet d’alta velocitat per fibra òptica a les famílies alpicatines que estiguin en risc d’exclusió social.

El servei és gratuït i està pensat per a famílies amb infants i joves en edat escolar, tot plegat amb l’objectiu que puguin continuar els seus estudis des de casa, fins al final del període lectiu escolar.

Per formalitzar la sol·licitud d’aquest servei, cal entrar al web alpicat.cat/alpicatajuda o clicant en aquest ENLLAÇ i emplenar les dades de la família en risc d’exclusió social que necessita Internet. Un cop validats tots els requisits (situació familiar i àrea de cobertura Adamo), se’ls instal·larà una connexió a Internet d’alta velocitat al domicili, de forma gratuïta, fins a final de curs.
La iniciativa ha estat impulsada per la Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Alpicat, que encapçala Llorenç Besa.

  • Compartir