Escola de Famílies, nou cicle de conferències de la comunitat educativa adreçades a pares i mares — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Ensenyament / Notícies diverses / Escola de Famílies, nou cicle de conferències de la comunitat educativa adreçades a pares i mares

Escola de Famílies, nou cicle de conferències de la comunitat educativa adreçades a pares i mares

L'Ajuntament i la Comunitat Educativa d’Alpicat, formada per la Llar d’Infants Municipal L’Estel, l’Escola Doctor Serés i l’Institut d’Alpicat, han organitzat el Cicle de Conferències-Escola de Famílies d’Alpicat.

Escola de Famílies vol ser un espai d’informació i formació per a pares i mares en el qual reconeguts ponents informaran, estimularan la reflexió i donaran eines per a la difícil tasca de fer créixer i educar els fills.

Per això s’ha creat aquest cicle de quatre conferències que es faran del desembre de 2020 al juny de 2021, sempre a les 19.30 hores, de forma virtual.

El cicle es posarà en marxa el 17 de desembre amb una sessió d’Olga Malas dedicada a ‘Noves tecnologies: ús, abús i addicció. Xarxa o teranyina?. Seguirà el 25 de febrer amb Eva Bach, que parlarà sobre ‘Educar el tresor de les emocions’, i el 15 d'abril amb Núria Cuadrat i ‘Habilitats parentals. Tècniques de comunicació empàtica, cooperativa i escolta activa’. El cicle acabarà el 3 de juny amb ‘Comprendre el dol infantil’, a càrrec de Montse Robles.

  • Compartir