El delegat d’Ensenyament, Carles Vega, inaugura el segon curs de l’Institut d’Alpicat, que doblarà el nombre d’alumnes — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Ensenyament / Notícies diverses / El delegat d’Ensenyament, Carles Vega, inaugura el segon curs de l’Institut d’Alpicat, que doblarà el nombre d’alumnes

El delegat d’Ensenyament, Carles Vega, inaugura el segon curs de l’Institut d’Alpicat, que doblarà el nombre d’alumnes

El delegat del departament d’Ensenyament a Lleida, Carles Vega, ha estat l’encarregat d’inaugurar oficialment el segon curs de l’Institut d’Alpicat, centre que enguany doblarà el nombre d’alumnes.

En la seva estada a Alpicat, Vega ha estat acompanyat per l’alcalde Joan Gilart i per la directora de l’Institut, Àngels Claramunt. En el que serà el segon curs de la seva curta història, el centre passarà a tenir 122 alumnes, pels 61 amb els quals comptava l’any passat corresponents als dos grups de 1r d’ESO, degut a que enguany s’incorporen els escolars pertanyents a la segona promoció.
L’increment d’alumnes suposarà també un augment en el professorat, ja que el centre passarà a comptar amb 12 docents. Hi haurà també un nou mòdul que s’estrenarà, i que s’afegirà al mig més que ja hi era i que l’any passat utilitzava l’escola.
Al marge d’aquestes novetats, el curs ha començat amb absoluta normalitat per aquests 122 alumnes pertanyents en la seva totalitat a Alpicat, que és l’única població assignada al centre.

insti

  • Compartir