Viu l'agost a L'Estel, any 2018 — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Ensenyament / Llars d'infants municipals / Viu l'agost a L'Estel, any 2018

Viu l'agost a L'Estel, any 2018

Activitat de lleure per a infants d'1 i 2 anys, que es farà a la Llar d'Infants Municipal L'Estel, durant el mes d'agost. Inscripcions: del 12 al 22 de març de 2018.

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament ofereix un servei que vol cobrir les necessitats dels pares i les mares dels més petits durant el mes d’agost.

“Viu l’agost a L’Estel!” és un recurs de lleure pensat per als infants més menuts d’Alpicat, que durant el curs escolar actual hagin estat escolaritzats en les nostres llars d’infants o en qualsevol altre centre.

La llar d’infants L’Estel romandrà oberta de l’1 al 31 d’agost i les mateixes professionals del centre hi duran a terme activitats basades en el joc, com a eina de relació i d’aprenentatge.

Per tal d’organitzar i planificar els espais i els recursos humans i poder millorar el servei públic, obrim un termini d’inscripció entre el 12 i el 22 de març, perquè totes les famílies interessades puguin apuntar-hi el seus infants.

Podeu descarregar-vos el tríptic informatiu des d'aquí.

Podeu fer les inscripcions des d'aquí (del 12 al 22 de març).

Podeu descarregar-vos el full d'autoritzacions des d'aquí (només l'hauran de presentar els alumnes que no hagin assistit a L'Estel, durant el curs 2017-2018)

 

 

 

  • Compartir