El període d’inscripció per a la Llar d’infants L’Estel, del 13 al 22 de maig de forma telemàtica — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Ensenyament / Llars d'infants municipals / El període d’inscripció per a la Llar d’infants L’Estel, del 13 al 22 de maig de forma telemàtica

El període d’inscripció per a la Llar d’infants L’Estel, del 13 al 22 de maig de forma telemàtica

L'Ajuntament d’Alpicat informa que el període de preinscripció per a la Llar d'infants municipal L'Estel per al curs 2020-2021, és del 13 al 22 de maig de 2020, ambdós inclosos.

Enguany, atenent les instruccions del Departament d'Educació sobre els canvis motivats arran de la situació de pandèmia, es faran de forma telemàtica, principalment, enviant la documentació per correu electrònic.

Per casos excepcionals que no puguin enviar la documentació per correu electrònic, es podrà concertar cita prèvia  al telèfon 973 73 60 06, per a la presentació de sol·licituds presencialment.

Cal presentar la sol·licitud de preinscripció quan:

-Es demana ser admès per primera vegada a la Llar d'infants municipal L'Estel.

-Per ser admès en una escola bressol o una llar d'infants pública el nen o la nena ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs  2020-2021. Si el centre té vacants al llarg del curs pot admetre nens a partir del moment que compleixen 16 setmanes.

En aquest ENLLAÇ trobareu tota la informació relacionada amb el procés de preinscripció.

D’altra banda, pel que fa l'escola Dr. Serés, els terminis de preinscripció són els mateixos i podeu trobar la informació relacionada amb el procés de preinscripció en aquest LINK.

 

 

  • Compartir