Les inscripcions per a ‘Viu l'agost a L'Estel!’ de l’estiu vinent, del 12 al 22 de març — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Ensenyament / Les inscripcions per a ‘Viu l'agost a L'Estel!’ de l’estiu vinent, del 12 al 22 de març

Les inscripcions per a ‘Viu l'agost a L'Estel!’ de l’estiu vinent, del 12 al 22 de març

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Alpicat oferirà un servei que vol cobrir les necessitats dels pares i les mares dels més petits durant el mes d’agost. Es tracta de ‘Viu l’agost a L’Estel!’, una activitat de lleure per a infants d'1 i 2 anys que es farà a la Llar d'Infants Municipal L'Estel, durant el mes d'agost.

Per tal d’organitzar i planificar els espais i els recursos humans i poder millorar el servei públic, s’obre un termini d’inscripció entre els dies 12 i el 22 de març, perquè totes les famílies interessades puguin apuntar-hi el seus infants.

‘Viu l’agost a L’Estel!’ és un recurs de lleure pensat per als infants més menuts d’Alpicat que durant el curs escolar actual hagin estat escolaritzats en les nostres llars d’infants o en qualsevol altre centre.

Així, la llar d’infants L’Estel romandrà oberta de l’1 al 31 d’agost i les mateixes professionals del centre hi duran a terme activitats basades en el joc com a eina de relació i d’aprenentatge.

Podeu trobar més informació sobre ‘Viu l’agost a L’Estel!’ clicant AQUÍ.

agost estel

  • Compartir