L’Ajuntament adquireix els terrenys per a la futura ampliació de l’Institut — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Ensenyament / L’Ajuntament adquireix els terrenys per a la futura ampliació de l’Institut

L’Ajuntament adquireix els terrenys per a la futura ampliació de l’Institut

El centre podrà disposar de 3.361 metres quadrats d’equipaments que s’afegiran als 3.119 que el consistori ja va cedir per a la construcció.

L’Ajuntament ha arribat a un acord amb el propietari dels terrenys contigus als que ocupa l’Institut d’Alpicat per tal de disposar de 3.361 m2 d’equipaments més per a la ampliació immediata del centre escolar.

El consistori ja va fer la cessió de 3.119 m2 per a la construcció dels actuals tres mòduls prefabricats del centre, i gràcies a aquest nou acord, al qual s’ha arribat gràcies a una permuta amb el propietari d’aquests terrenys, la superfície total a disposar per part del Departament d’Ensenyament s’elevarà a 6.480 m2.

Actualment, l’Institut compta amb 120 alumnes de 1er i 2on d’ESO i està previst que durant els propers dos anys s’incorporin 120 alumnes més, arribant-se a 240 escolars amb els quatre cursos d’educació secundària.

Tal com ha explicat l’alcalde Joan Gilart, “l’objectiu és que Alpicat disposi de tot l’ensenyament secundari i dels dos batxillerats”, motiu pel qual ha expressat la voluntat de l’Ajuntament per tal que es pugui activar aquesta operació aprofitant que “ja disposem del terrenys suficients perquè el Departament d’Ensenyament pugui projectar la construcció d’una pista polivalent per tal que els alumnes puguin disposar d’un espai tancat per a la pràctica esportiva i d’esbarjo, com la resta d’instituts”.

institut

  • Compartir