Alpicat habilita un camí escolar segur — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Ensenyament / Alpicat habilita un camí escolar segur

Alpicat habilita un camí escolar segur

L’Ajuntament ha finalitzat l’adequació i senyalització d’una ruta que faciliti el trànsit a peu dels alumnes cap a l’Escola Doctor Serés i l’Institut.

L’Ajuntament d’Alpicat ha finalitzat la construcció d’un camí escolar que té com a finalitat fer més segur el trànsit a peu dels alumnes de l’Escola Doctor Serés i de l’Institut d’Alpicat. 

És amb aquest objectiu que en total s’han instal·lat 25 senyals verticals que adverteixen als conductors del pas dels nens i nenes en direcció als centres escolars, i a la vegada també s’han pintat franges blaves en els passos de vianants per orientar els alumnes a seguir el camí més segur.

L’itinerari s’ha consensuat amb els representants de les AMPES de l’Escola Doctor Serés i de l’Institut amb l’objectiu de disposar de tres rutes segures a les principals vies urbanes del nucli sense trànsit pesat, com són l’avinguda del Parc, el carrer de Lleida i el carrer Farraginals. Cal destacar que les rutes s’han habilitat aprofitant els passos de vianants protegits per aparcaments per evitar els atropellaments.

L’alcalde Joan Gilart ha explicat que aquesta tasca s’ha vist facilitada pel fet de “tenir la major part de l’oferta escolar concentrada en un espai”, una circumstància que “ens permet habilitar els camins escolars més segurs amb l’objectiu d’evitar o minimitzar els accidents o qualsevol mena d’incidència”. 

camí segur

  • Compartir