Inaugurades les Jornades Culturals de Nadal de l’Associació de Dones — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Dona / Inaugurades les Jornades Culturals de Nadal de l’Associació de Dones

Inaugurades les Jornades Culturals de Nadal de l’Associació de Dones

La Sala d’actes del Casal va acollir aquest dilluns la inauguració de les Jornades Culturals de Nadal de l’Associació Cultural de Dones d’Alpicat.

L’acte inaugural va comptar amb la presència de la regidora Mercè Gispert, que en el seu parlament va destacar la vitalitat de l’Associació de Dones i la varietat d’actes que ofereixen aquestes jornades.

La primera de les activitats programades ja es va celebrar el mateix dilluns i va consistir en un taller d’ornaments florals a càrrec d’Almerinda Gili, professional de la botiga Clip Verd d’Alpicat.

Els actes inclouran també una exposició d’aquarel·les de l’alpicatí Isidre Soria, que es podrà veure a la sala d’actes del Casal durant tota la setmana, juntament amb una exposició de manualitats d’artistes alpicatines; un taller de cuina amb Ivan Pascual, de Cal Gumer, que es farà avui a les 17.30 hores a la mateixa sala d’actes del Casal; un concert de piano i cant a càrrec de Robert Fàbrega (dimecres, 17.30, al mateix lloc), i un taller de risoteràpia amb Óscar Becerril, de Tàctica 360o, que es farà també al Casal el dijous a les 17.30 hores i que servirà com a cloenda de les Jornades Culturals de Nadal.

pres

flors

expo1

  • Compartir