Xavi Roca presenta el seu llibre 'Desmárcate' aquest divendres al Casal — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Xavi Roca presenta el seu llibre 'Desmárcate' aquest divendres al Casal

Xavi Roca presenta el seu llibre 'Desmárcate' aquest divendres al Casal

La Sala d’Actes del Casal d’Alpicat acollirà aquest divendres dia 21 (19.30 hores) la presentació del llibre de Xavi Roca 'Desmárcate'. La presentació anirà a càrrec de Mercè Gispert, regidora d'Economia i Dona de l'Ajuntament d'Alpicat. L’activitat està inclosa dins el cicle 'Abril a la Biblioteca, amb motiu del 27è aniversari'.

‘Desmárcate. Desarrolla con éxito tu marca personal’ és un manual idoni per acompanyar-nos en el camí de definir la nostra marca, validar-la en el mercat i comunicar-la, ja que l'objectiu és aconseguir ser percebut com la persona més valuosa del nostre entorn.

Nascut a Lleida (1974), Xavi Roca és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i MBA per ESADE. A nivell professional ha dirigit empreses com SAGE Eurowin, Ros Roca S.R.N. i Fira de Lleida. El 2001 va fundar la consultoria Smart Marketing, des de la qual ajuda les persones a definir i implementar la seva marca personal. Com a docent és professor associat de la Universitat de Lleida (UdL) i professor del màster de personal branding de la facultat de comunicació de Blanquerna-Universitat Ramon Llull. Imparteix nombrosos cursos i seminaris en diferents institucions públiques i en empreses privades. Així mateix, és conferenciant habitual sobre la marca personal.

roca2

  • Compartir