Rubén Aranda porta el seu innovador projecte escultòric a La Unió d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Rubén Aranda porta el seu innovador projecte escultòric a La Unió d’Alpicat

Rubén Aranda porta el seu innovador projecte escultòric a La Unió d’Alpicat

La sala d’exposicions de La Unió d’Alpicat acull, des d’aquest i fins dilluns vinent, dia 17, l’exposició d’escultures de l’artista local Rubén Aranda. La mostra va ser inaugurada ahir a la tarda en un acte que va comptar amb la presència, entre d’altres, de l’alcalde Joan Gilart.

Les peces que exposa Rubén Aranda són el resultat d’un procés creatiu força innovador d’estil impressionista que entremescla el vell art de l’escultura amb materials del present i del futur, com són el formigó armat, els polímers i els termoplàstics. En paral·lel a la mostra, l’artista oferirà xarrades i tallers als escolars de Primària i ESO que ho desitgin, dins un projecte anomenat ‘Art i territori’ i que pretén ensenyar als més joves a interpretar l’art i connectar així amb el gran públic.

De fet, a Alpicat ofereix la conferència ‘L’escultura a l’abast de tothom’, i dins d’aquesta mateixa línia divulgadora, hi ha la possibilitat de fer visites fora de l’horari d’exposició (de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 hores) i també visites guiades concertant-les prèviament amb el telèfon 691 68 98 59.

e1

e2

  • Compartir