Pedro García Aguado i Francisco Castaño donen algunes claus de com educar a La Unió d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Pedro García Aguado i Francisco Castaño donen algunes claus de com educar a La Unió d’Alpicat

Pedro García Aguado i Francisco Castaño donen algunes claus de com educar a La Unió d’Alpicat

La Sala La Unió d’Alpicat va ser l’escenari, aquest divendres, de la conferència que van oferir Pedro García Aguado i Francisco Castaño sota el títol de ‘Aprender a educar’.

El televisiu Pedro García, famós pel programa ‘Hermano Mayor’, va posar sobre l’escenari la seva capacitat comunicativa amb una xarrada força entretinguda i en què tant el presentador com el docent Francisco Castaño van interactuar, com també ho van fer amb el públic assistent.

El resultat de tot plegat va ser una conferència en què el conductor d’Hermano Mayor’ i el professional de l’educació ens van plantejar com fer dels nostres fills persones felices, oferint idees per prevenir problemes com ara el fracàs escolar, trastorns de conducta i de consum de drogues.

Coach dels programes de Cuatro TV ‘Hermano Mayor’ i ‘El Campamento’, Pedro García ha estat un dels millors waterpolistes espanyols de tots els temps. No obstant això, aquesta exitosa carrera esportiva coincideix amb una immersió en el món de la nit, l'alcohol i les drogues.

En l'actualitat, Pedro García compagina la seva tasca en televisió amb l'assessoria especialitzada en diferents àrees relacionades tant amb la malaltia de l'addicció com amb els trastorns de conducta en adolescents, a més d'oferir conferències i tallers que intenten que els pares i mares trobin eines que els ajudin a tractar el tema de l'educació dels seus fills.

Per la seva banda, Francisco Castaño és professor d'Educació Secundària. Ha estat durant 7 anys tutor en el projecte de l'Aula Oberta, on acudeixen els alumnes amb desmotivació, baixa autoestima, trastorns conductuals, absentisme, necessitats educatives especials, en risc social o retard significatiu l'aprenentatge. Col·labora escrivint articles per a portals educatius i premsa i imparteix conferències per assessorar sobre l'educació adreçades a pares i alumnes de secundaria, cicles formatius i batxillerat.

p1

p2

  • Compartir