Les entrades per veure Pedro García Aguado i Francisco Castaño a Alpicat, a la venda a partir de dilluns vinent — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Les entrades per veure Pedro García Aguado i Francisco Castaño a Alpicat, a la venda a partir de dilluns vinent

Les entrades per veure Pedro García Aguado i Francisco Castaño a Alpicat, a la venda a partir de dilluns vinent

"Aprender a educar" és el títol de la conferència que Pedro García Aguado i Francisco Castaño oferiran divendres 15 de juny a les 19.30 hores a La Unió. Dilluns vinent es posaran a la venda les entrades.

Com ja es va fer amb la conferència d’Antoni Bassas, els dos primers dies de venda d’entrades (dilluns 11 i dimarts 12), es destinaran a la venda exclusiva per als titulars del carnet ‘Amics de La Unió’, amb les localitats a un preu de 5 euros. Dimecres 13 la taquilla ja s’obrirà per al públic general a un preu de 8 euros, el mateix que regirà per a la venda d’entrades el dia de la xerrada.

La conferència ens planteja com fer dels nostres fills persones felices, i ho fa de la mà de l'equip format per Pedro García Aguado, conductor del programa televisiu ‘Hermano Mayor’, i Francisco Castaño, professional de l'educació. La xarrada proporcionarà idees per prevenir el fracàs escolar, trastorns de conducta i de consum de drogues, aconseguir que els nens i joves esdevinguin persones felices, autònomes, responsables, riques en valors, etc.

Podeu trobar més informació sobre els continguts d'aquesta xarrada en aquest ENLLAÇ.

hno

  • Compartir