Les noves mesures anti-Covid obliguen a suspendre dos espectacles a La Unió — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Unió / Les noves mesures anti-Covid obliguen a suspendre dos espectacles a La Unió

Les noves mesures anti-Covid obliguen a suspendre dos espectacles a La Unió

Les noves mesures anti-Covid han provocat la suspensió de diferents espectacles que estaven programats per a la sala La Unió d’Alpicat.

En primer lloc, el previst per aquest dissabte, ‘La castanyera perduda’, amb la companyia Sim Salabim Teatre, que tenia les entrades exhaurides des de fa uns dies. El segon, el que estava programat pel 8 de novembre, ‘Il·lia’, amb Miscel·lània Teatre.

Des de l’organització, es lamenta aquesta suspensió, a la vegada que es recorda que, en tots els espectacles programats a La Unió des de l'inici de la crisi, les mesures de seguretat i higiene han funcionat perfectament i no hi ha hagut cap incidència. De la mateixa manera, l’organització ha volgut expressar tot el seu suport a les dos companyies afectades i a la resta de formacions teatrals del territori, així com a tots els tècnics que es veuran afectats pel tancament de la cultura. I, com no, també al públic, que ha estat fidel a les propostes de La Unió, i al que espera retrobar ben aviat tan bon punt es pugui tornar a aixecar el teló.

 

 

 

  • Compartir